deLauwer_013

de Lauwer

Wonen en zorg voor ouderen

deLauwer_012

Onze diensten voor ouderen

deLauwer_003

Zorg en ondersteuning voor ouderen

De Korenbloem biedt reeds van bij het ontstaan zorg en ondersteuning aan voor ouderen, dit afhankelijk van de zorgbehoefte.

Via de thuiszorgondersteunende diensten wilt de Korenbloem opvang, begeleiding en verzorging bieden aan de thuiswonende oudere al dan niet zorgbehoevend maar ook aan de mantelzorger, familielid, kennis, buur, … . De Korenbloem beschikt over verschillende thuiszorgondersteunende diensten.

De Korenbloem 2-7829

Huiselijke en familiale sfeer

Soms is thuis wonen echter niet meer mogelijk. Dan is een definitief verblijf een alternatief. In een huiselijk kader en in een familiale sfeer, met respect voor de mogelijkheden van iedere gebruiker, biedt de Korenbloem verschillende vormen van residentieel wonen aan. In het woonzorghuis  beschikt de Korenbloem over éénpersoonskamers. Deze kunnen ook gekoppeld worden voor bijvb koppels.

Een opname waarbij één van de partners niet zorgbehoevend is, kan in een mantelzorgflat

Wanneer beide partners zorg nodig hebben, dan is een opname in een zorgflat mogelijk. Zelfstandig wonen met zorg kan in een zorgstudio Tot slot zijn er de assistentiewoningen  waar de zelfredzaamheid en zelfstandigheid centraal staan.

Wil je vrijwilliger worden? klik op onderstaande link

Vrijwilliger worden?