230523 F07 KORENBLOEM DERESIDENTIE 006
230523 F07 KORENBLOEM DERESIDENTIE 006

Interesse in weekendwerk of een vakantiejob? Stage lopen in de Korenbloem ?

Solliciteren als jobstudent of weekendwerk?

In de Korenbloem kan je tijdens het weekend of schoolvakanties als jobstudent ingezet worden om de kwaliteit van zorg te blijven garanderen. Je kan er ook voor kiezen om enkel in de zomermaanden juli, augustus en september bij ons te komen werken. In de visie van de Korenbloem staat het wonen centraal en wordt gewerkt volgens de principes van het kleinschalig genormaliseerd wonen. Zinvolle dagbesteding, maximale vrijheid en huiselijkheid zijn onze grootste troeven.

Als jobstudent heb je minstens een 6de jaar zorg afgewerkt om als volwaardige medewerker ingezet te kunnen worden. Studenten 7de jaar zorg, verpleegkunde maar ook studenten ergotherapie, orthopedagogie enz zijn welkom. Je werkt onregelmatige uren zoals een gewone medewerker (shiften tussen 7u en 21u) en ondersteunt gebruikers zowel in de zorgmomenten, maaltijdbegeleiding en hun zinvolle dagbesteding.

Ook voor keuken en poets kan je als jobstudent solliciteren.

Ben je geïnteresseerd om wat bij te verdienen en dit in de sector waar je ook later wilt gaan werken? Dit kan zeker in de Korenbloem! Klik op onderstaande link en vul jouw gegevens in.

Bijkomende vragen?  Mail vandenbroucke.evelien@dekorenbloem.net

Interesse klik hier?

Stage lopen bij de Korenbloem?

Stage lopen bij de Korenbloem?

In de Korenbloem kan je stage lopen tijdens jouw opleiding gezondheids- en welzijnswetenschappen, logistieke medewerker, verzorging, verpleegkunde, ergotherapie, orthopedagogie, maatschappelijk werk, toegepaste psychologie, …

Na een kennismakingsgesprek bekijken we jouw stagedoelstellingen en wijzen we een woning of centrum voor dagverzorging toe. Jouw stage uren worden met de wooncoach besproken, je werkt met alle medewerkers van de woning samen maar de stagebegeleiding wordt aan één medewerker toegewezen.