Tuin_002

Woonzorghuis

Residentieel wonen voor jonge personen in het Portiek en voor ouderen in de Lauwer of de Pergola

230523 F07 KORENBLOEM HETPORTIEK 011
230523 F07 KORENBLOEM HETPORTIEK 011

Woonzorghuis in het Portiek

In het Portiek zijn er 39 individuele kamers ter beschikking voor jonge mensen met dementie en/of zorg verspreid over 4 woningen. Iedere woning beschikt over een ruime living en zithoek. De kamers zijn ruim en beschikken over een sanitaire cel met douche. Kamers kunnen ingericht worden volgens een eigen persoonlijke toets. Ook hier wordt gewerkt volgens de principes van kleinschalig genormaliseerd wonen.

230523 F07 KORENBLOEM DERESIDENTIE 019
230523 F07 KORENBLOEM DERESIDENTIE 019

Woonzorghuis in de Lauwer

In de Lauwer zijn er 80 individuele kamers ter beschikking voor ouderen verspreid over 5 onafhankelijke leefgroepen of woningen. Individuele kamers kunnen ook gekoppeld worden bijvb voor echtparen. Iedere woning beschikt over een aangepast bad, living en afzonderlijke zithoeken. Kamers kunnen ingericht worden volgens een eigen persoonlijke toets.

In de woningen verblijven 15 tot maximaal 23 bewoners. Er wordt gewerkt volgens de kernelementen van het kleinschalig genormaliseerd wonen.

Woonzorghuis in de Pergola

In de Pergola zijn er 32  individuele kamers ter beschikking voor ouderen verspreid over 4 woningen. Iedere woning beschikt over een ruime living, zithoek en keuken. De kamers zijn ruim en beschikken over een sanitaire cel met douche. Kamers kunnen ingericht worden volgens een eigen persoonlijke toets. Er wordt gewerkt volgens de kernelementen van het kleinschalig genormaliseerd wonen.