deLauwer_025

Diensten

Personeel_011

Warme maaltijden

Elke dag, ook in het weekend, is er de mogelijkheid om een gezonde maaltijd te komen eten in de cafetaria ‘de Lauwer’. Het menu kun je iedere week raadplegen op de website. Een dagschotel is samengesteld uit soep, hoofdgerecht, dessert en drank. Reservatie vooraf is noodzakelijk. Dit kan aan het onthaal via de centrumleider. Deze maaltijden zijn voorbehouden aan 65 +’ers en voor personen met een mindervalide attest.

De prijs voor een maaltijd is €9

Reserveren
Diensten_001

Kapsalon

Zowel mannen als vrouwen kunnen in het dienstencentrum gebruik maken van het kapsalon aan democratische prijzen. Het kapsalon werkt enkel op afspraak.

Prijzen & openingsuren
Zorgmassage 2

Zorgmassage

Massage werkt niet alleen relaxerend maar ook helend. Met een gezichts-hand of voetmassage kan u al een grote onrust wegnemen. Onze professionele masseuse is gespecialiseerd in belevingsgerichte massage voor ouderen maar ook jongeren zijn welkom.

Volledige lichaamsmassage (60 min.) : €40,00
Rug massage (30 min.): €20,00

Afspraak maken?
Diensten_0002

Pedicure - Manicure

Voeten zijn belangrijk, je gebruikt ze tenslotte een hele dag. Een regelmatige controle en verzorging zijn noodzakelijk voor gezonde voeten.

Een manicure is een behandeling van de handen maar vooral de nagels. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions.

Na een afspraak bij je centrumleider kun je in het dienstencentrum terecht voor voet- en/of handverzorging door een gediplomeerde pedicure.

Prijs:

€ 22 voor een pedicure  –    € 15 voor een manicure

Afspraak maken?
Villa_bad

Warm bad

In het dienstencentrum kun je ook terecht voor een warm bad of douche. Indien nodig mag er hulp voorzien worden van een externe verpleegkundige of zorgkundige (vb. thuiszorgdienst).
Reservatie is noodzakelijk.

Prijs badkamergebruik (zonder hulp) :  € 2

Handdoeken, zeep en toebehoren zijn niet inbegrepen.

Afspraak maken?
pc

Internet

In de ontmoetingsruimte ‘De Lauwer’ kun je vrijblijvend gebruik maken van een computer en gratis het internet raadplegen. Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met de centrumleider.

Korenbloem-3594

Aanspreekpunt

Heb je een vraag, opmerking of klacht? In het dienstencentrum kun je terecht met problemen i.v.m. wonen, zorg, welzijn, mobiliteit,…