Diensten

Warme maaltijden

Elke dag, ook in het weekend, is er de mogelijkheid om een gezonde maaltijd te komen eten in de cafetaria ‘de Lauwer’. Het menu kun je iedere week raadplegen op de website. Een dagschotel is samengesteld uit soep, hoofdgerecht, dessert en drank. Reservatie vooraf is noodzakelijk. Dit kan aan het onthaal via de centrumleider. Deze maaltijden zijn voorbehouden aan 65 +’ers en voor personen met een mindervalide attest.

De prijs voor een maaltijd is €9

Reserveren

Kapsalon

Zowel mannen als vrouwen kunnen in het dienstencentrum gebruik maken van het kapsalon aan democratische prijzen. Het kapsalon werkt enkel op afspraak.

Prijzen & openingsuren

Zorgmassage

Massage werkt niet alleen relaxerend maar ook helend. Met een gezichts-hand of voetmassage kan u al een grote onrust wegnemen. Onze professionele masseuse is gespecialiseerd in belevingsgerichte massage voor ouderen maar ook jongeren zijn welkom.

Volledige lichaamsmassage (60 min.) : €40,00
Rug massage (30 min.): €20,00

Afspraak maken?

Pedicure

Voeten zijn belangrijk, je gebruikt ze tenslotte een hele dag. Een regelmatige controle en verzorging zijn noodzakelijk voor gezonde voeten. Na een afspraak bij je centrumleider kun je in het dienstencentrum terecht voor voetverzorging door een gediplomeerde pedicure.

Prijs: € 21

Afspraak maken?

Warm bad

In het dienstencentrum kun je ook terecht voor een warm bad of douche. Indien nodig kan je hulp krijgen van een verpleegkundige of zorgkundige.
Reservatie is noodzakelijk.

Prijs:  € 2

Afspraak maken?

Internet

In de ontmoetingsruimte ‘De Lauwer’ kun je vrijblijvend gebruik maken van een computer en gratis het internet raadplegen. Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met de centrumleider.

Aanspreekpunt

Heb je een vraag, opmerking of klacht? In het dienstencentrum kun je terecht met problemen i.v.m. wonen, zorg, welzijn, mobiliteit,…